perjantai 23. joulukuuta 2016

Pehmeät valkosuklaa-kookostryffelit


Reseptillä valmistat noin 15 tryffeliä. 

100 g valkosuklaata
0,5 dl kuohukermaa 

Koristeluun: 
0,5 rkl tomusokeria
0,5 rkl vaniljasokeria
Noin 0,5 dl kookoshiutaleita

Paloittele suklaa ja kiehauta kerma. Sekoita suklaapalat kuuman kerman joukkoon ja anna sulaa. Anna seoksen jähmettyä jääkaapissa noin 60 min. Tarvittaessa voit laittaa seoksen vielä 15 min pakkaseen, jotta se jähmettyy helpommin käsiteltäväksi. 

Muotoile pieniä palloja teelusikkaa apuna käyttäen ja pyörittele pallot tomusokerista, vanilijasokerista ja kookoshiutaleista tehdyssä seoksessa. Laita pehmeät tryffelit pieniin makeisvuokiin ja säilytä jääkaapissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti